Valintasi

Ei valintoja

Olet täällä: Bookmakers » Redbet
« Takaisin vedonlyöntitoimistoihin

RedBet

Skandinaavisen tyylikäs vedonlyönti- ja casinosivusto

 • Plussat
  Nopeat kotiutukset
  Loistava asiakaspalvelu
  Livevedonlyönti useille jalkapallo- ja jääkiekko-otteluille
 • Miinukset
  Erilliset pelilompakot
  Kohtalaiset kertoimet
 • Bonus
  Min. talletus: 10€

Redbet on perustettu vuonna 2002 ja aloitti toimintansa verkossa vuonna 2004. Tavoitteena on aina ollut luoda ensimmäisen luokan viihdyttävä online-pelaamistuotteita tarjoava yhtiö, jossa pelaaja on aina keskipisteessä. Tarjoaa asiakkaille aina nopea nostot, laajan pelivalikoiman sekä erinomaisen asiakaspalvelun. Vaikka Redbet on kasvanut suuresti vuosien varrella, jokainen Redbetillä pyrkii ylläpitämään ja tuottamaan parasta laatua pelaajilleen. Redbetin omistaa Bonnier Gaming Ltd ja se on lisensioitu Maltalle.

RedBet

Valikoima

Tarjolla on kertoimia kaikkiin suurimpiin urheilulajeihin, kuten jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo ja niin edelleen. Myös kaikki suurimmat liigat kuten NHL, KHL ja NBA kuuluvat valikoimiin.

Kertoimet

Redbetillä on uusi ainutlaatuinen Urheilu & Live-vedonlyönti – “Superlive” , houkutteleva ja kertoimien taso on erittäin kilpailukykyinen. Tarjolla on kertoimia kaikkiin suurimpiin urheilulajeihin, kuten jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo ja niin edelleen. Myös kaikki suurimmat liigat kuten NHL, KHL ja NBA kuuluvat valikoimiin. Palautusprosentti vaihtelee riippuen liigan koosta, keskimäärin se on noin 92%

Liveveto

Syyskuun aikana tarjoaa laajalti uusia promootioita tulossa niin uskollisille kuin uusillekin pelaajille.
Redbetillä on uusi ainutlaatuinen Urheilu & Live-vedonlyönti – “Super live” kohtaamisalue
Live-Streaming mobiileihin, 40 sekunnissa joka puolella toimiva alusta. Yhdellä klikkauksella vedonlyönnit missä päin maailmaa oletkin. Redbet tarjoaa livekertoimia kaikkiin suurimpiin jalkapalloliigoihin ATP, WTP tennikseen, sekä tietysti SM-liigaan, NHL:ään sekä KHL:ään.

Rahasiirrot

Talletukset: Redbet tarjoaa kaikki yleisimmät tavat talletuksille, kuten välittömät pankkisiirrot ja luottokorttisiirrot Visa, MasterCard, Visa Electron, Paysafecard. Maksat verkossa turvallisesti ilman pankkitiliä tai korttia-Pugglepay: Maksat puhelimesi avulla. Talletus ei maksa mitään puhelinlaskullesi. Suorasiirrot pankistasi: Pankkisiirrot prosessoidaan automaattisesti, rahat ovat saatavilla välittömästi. Nostot: Neteller, Skrill ja luottokortti/pankkikortti

Sivusto

Redbet sivusto on helppokäyttöinen, ja suomenkielinen sivusto ja aina palveleva asiakastuki on heti lähettyvilläsi. 1. syyskuuta alkaen vedonlyöntimme ja live-vedonlyöntimme on myös saatavilla älypuhelimeen.
Älypuhelimella pääset käsiksi Redbet Sportsiin mistä vain. Käyttäjäystävällisellä vedonlyöntialustallamme voit lyödä vetoa huolimatta siitä missäpäin.

Tuki

Suomenkielinen asiakaspalvelu on avoinnna arkisin 11.00-18.00, mutta englanninkielistä palvelua on tarjolla seitsemänä päivänä viikossa 10.00-02.00, asiakaspalvelun tavoittaa puhelimitse (myös suomalainen numero), sähköpostitse ja live chatin kautta. Kokemuksiemme mukaan palvelu on erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa!

0 kommentit

Ei kommentteja. Kirjoita ensimmäinen!

Vedonlyöntitoimiston tiedot
Yritys Redbet Gaming Ltd.
Perustettu 2002
Lisenssi Malta
Maksaa veroja Malta
Osoite Apt 21, Suite 40 Charles Court St. Luke’s Road Pieta PTA 1027 Malta
Sivusto http://www.redbet.com
Valuutat GBP, EUR, DKK, USD
Puhelin +358 (0) 646041322
Fax +46 (0) 850109388
Email
Livechat Yes
Vedonlyöntitietoa
Minimi kohdemäärä 1
Minimipanos 1€
Maksimipanos Vaihtelee..
Maksimi ulosnosto 3000€ voitot monivedossa
Internet
European (1.5), UK (1/2)
Rahasiirrot
Talletusmenetelmät
Talletusmaksut PaySafeCard: 4%
Visa: 2,5%
Visa Electron: 2,5%
Mastercard: 2,5%
Muut: Ei kuluja
Nostomenetelmät
Nostomaksut